Andrén storspelade när Lakers kryssade

Publicerad 4 oktober 2016

Under tisdagskvällen spelade Växjö Lakers den första 16-delsmatchen mot Red Bull München i CHL. Lakers tog ledningen på Olympia-Eisstadion i München efter knappt 18 minuter. Cory Murphy sköt och Adam Brodecki var med på returen och kunde göra 1-0.

I början av andra perioden var Växjö Lakers tillbakatryckta och hemmalaget skapade flera farliga chanser. Trots att Lakers ryckte upp sig och spelade bättre kom 1-1 med femton sekunder kvar på perioden.

I tredje perioden fortsatte tyskarna att sätta press och Växjö Lakers har Viktor Andrén i Lakersmålet att tacka för mycket. Han stod för en mycket bra match och räddade Lakers vid flera tillfällen. Matchen slutade 1-1 mot de tyska mästarna, ett bra resultat att gå på inför nästa veckas returmatch i Växjö.

Under matchens första period tvingades Calle Rosén ledas ut från isen med en befarad hjärnskakning. Läs mer om det här.