Cupseger för Tingsryds AIF

Publicerad 20 augusti 2017

Tingsryds AIF tog under söndagen en ny seger på försäsongen. Laget vann mot Skövde i Karstorp Hotell & Konferens Cup med 3-2. Det var en stundtals bråkig match där spelarna hamnade i gruff vid flera tillfällen. I Tingsryd fick både Mathieu Tousignant och Daniel Öhrn lämna isen efter bråk.

Skövde tog ledningen med 1-0 i slutet av den första perioden men tidigt i andra kvitterade TAIF genom Hannes Johansson. I den tredje perioden gav han också Tingsryd ledningen, som sedan utökade till 3-1 genom William Romfors. Matchen slutade till slut 3-2 till Tingsryd.

Kim Tallberg, Filip Owesson och Måns Hermansson spelade inte matchen. Den sistnämnde fick en rejäl tackling i lördagens match mot Karlskoga och gjorde bara ett byte efteråt. Tingsryd tog två segrar av två möjliga i cupen och vann därmed Karstorp Hotell & Konferens Cup 2017.