Dahlströms dubbel vände derbyt

Tingsryd • Publicerad 17 januari 2018
Ishockey: Tingsryd-Björklöven
Ishockey: Tingsryd-BjörklövenFoto: Lars-Goran Rydqvist

Tingsryd vann säsongens tredje derby mot Troja/Ljungby efter en stark vändning i Nelson Garden Arena. Det stod 1–2 inför tredje perioden, men elva minuter senare var det 4–2 på resultattavlan.

Hannes Johansson kvitterade och två mål av Jacob Dahlström gav TAIF säsongens första derbytrea. Matchen slutade 5–2 till Tingsryd efter att Mikael Frycklund gjort mål i tom kasse med fyra sekunder kvar.

Filip Owesson gjorde TAIF:s första mål i matchen. Trojas mål satte Jonathan Nielsen och Sebastian Benker.

Med tre nya poäng är TAIF nia i tabellen med samma poäng som åttan Södertälje. Troja är fem poäng bakom på elfte plats.