Första förlusten för Öster

Publicerad 22 april 2017

Efter tre raka vinster kom Östers första förlust i superettan. Topptippade Dalkurd fick med sig samtliga poäng från lördagens möte på Myresjöhus Arena. Matchen slutade 1–2.

Gästerna började klart bäst i matchen och Öster fick inte till något ordnat spel under första halvlek. Efter 25 minuter kom 0–1 efter en tveksamt dömd straff när Isaac Shaze knuffade en Dalkurdspelare i straffområdet. Richard Yarsuvat gjorde målet.

Ytterligare ett tveksamt domslut ledde till 0–2. Det kom på frispark genom Ammar Ahmed. Öster gjorde en bättre andra halvlek och reducerade i slutminuterna genom Mario Vasilj, men närmare än så kom man inte. Första förlusten är ett faktum.