Islossning för Växjö Lakers

Publicerad 19 november 2016

I våras möttes de i en tajt semiefinalsserien. I kväll möttes Växjö Lakers och Skellefteå igen i Vida Arena. Efter två mållösa perioder vaknade hemmalaget till och på drygt två minuter gjordes fyra mål och matchen slutade 4-0.

Första perioden var jämn och innehöll få farliga chanser. Närmast var Dennis Everberg som fick ett friläge som målvakten räddade. I andra perioden fortsatte det jämna spelet och målen lös med sin frånvaro.

Men de skulle komma i den tredje och sista perioden. För på två och en halv minut gjorde Växjö Lakers fyra mål genom Geoff Platt, Josh Hennessy, Olli Palola och Erik Josefsson. Geoff Platt har nu nätat i fyra matcher i följd.

På tisdag är det dags för ny Lakersmatch. Då väntar Leksand på bortais.