Kiiskinen avgjorde i förlängning

Publicerad 21 september 2017

Tidigare i veckan vann Växjö Lakers SHL-premiären mot Brynäs med 4-3. Under torsdagskvällen fortsatte segersviten mot Linköping. Matchen slutade 4-5.

Första matchminuterna var relativt jämna innan Linköpings Kristian Näkyvä och Jakob Lija gjorde varsitt mål. Innan pausvila reducerade dock Janne Pesonen.

Under andra perioden gjorde Linköpings Andrew Gordon en målvaktsretur precis efter att Viktor Fasth räddat. Efter drygt 32 minuter styrde Tuomas Kiiskinen in en pass från Elias Pettersson men innan perioden var över gjorde Linköpings Andrew Calof mål.

Linus Fröberg gjorde tredje periodens enda mål som ledde till förlängning och bara 22 sekunder in i denna avgjorde Tuomas Kiiskinen.