Lakers J20 klart för SM-semifinal

Publicerad 25 mars 2017

Växjö Lakers J20-lag har under säsongen imponerat. Nu har laget tagit sig till semifinal i SM-slutspelet. I den tredje och avgörande matchen i kvartsfinalserien mot Örebro vann Växjö med 5-2.

I den första perioden tog gästande Örebro ledningen i Växjö ishall. Men bara några minuter senare kvitterade Gabriel Altberg för Växjö. Albin Storm gjorde tidigt i den andra perioden 2-1 men Örebro kvitterade snabbt.

Matchen skulle avgöras i den tredje perioden och det var Lakers som skulle göra målen. Robert Lis inledde målskyttet för Växjö i perioden och med tio minuter kvar av matchen gjorde Christoffer Anren 4-2. I tom bur kunde sedan Nils Carnbäck göra matchens sista mål och skjuta Lakers J20 till semifinal.