Lakersjuniorerna föll mot Färjestad

Karlstad • Publicerad 20 januari 2018

Växjö Lakers J20-lag fick inte med sig några poäng från lördagens bortamöte mot Färjestad. Matchen slutade 3–4.

Växjö Lakers låg målet bakom motståndarna under hela matchen. I första perioden kvitterade Jonathan Augustin till 1-1. I andra perioden reducerade Christoffer Andén till 2–3. Och i tredje perioden betydde Alexander Sunnefors mål 3–4. Det kom med drygt sju minuter kvar, men Färjestad höll undan matchen ut.

Växjö Lakers J20 ligger på sjunde plats i topp tio-tabellen efter fyra spelade matcher. I morgon väntar Västerås på bortais.