Räppe förlorade – trots drömstart

Publicerad 13 augusti 2017

Efter bara två minuter kunde Kreshnik Asllani ge Räppe ledningen i lördagens division 2-match mot Asarum. Men mycket roligare än så blev det inte för hemmalaget.

Asarums Anton Johansson vände matchen med två mål i första halvlek och Räppe fick inte med sig några poäng.

– Vi gör mål i andra minuten och då tror vi att matchen är vår redan. Jag vet inte om vi fick för mycket självförtroende från förra matchen, men det kändes som det, sa Räppetränaden Ilja Dobric till Smålandsposten.

I division 3 sydöstra tog Växjö United en stabil seger via 5–1 borta mot Kalmar AIK. Gransholm kryssade mot Ronneby och Älmeboda/Linneryd åkte på en förlust borta mot Sölvesborg.