Sjätte raka segern för Lakers

Publicerad 3 januari 2017

Vid 16.00 släpptes pucken mellan tabelltvåan Brynäs IF och Växjö Lakers på Gavlerinken Arena i Gävle.

Calle Rosén gjorde matchen första mål i mitten av första perioden. Under andra perioden gjorde Robert Rosén 0-2 men strax därefter prickade Brynäs Pathrik Westerholm hemmalagets första mål. Ställningen var 1-2 innan det var dags för tredje perioden.

Inför drygt 5000 åskådare fortsatte Lakers att leverera mål signerade Olli Palola och Calle Rosén. Matchen slutade 1-4 och Lakers har nu kammat hem sin sjätte raka seger. De snor dessutom åt sig andraplatsen i tabellen.