Tingsryd föll mot Pantern

Tingsryd • Publicerad 19 januari 2018

Tingsryd lyckades inte följa upp veckans derbyvinst med en ny seger i Nelson Garden Arena. Pantern vann fredagens möte med 2–1 efter att ha avgjort i andra perioden.

Serietvåan från Malmö tog ledningen i första perioden genom Martin Janohls. Innan vilan kunde Mats Fröshaug kvittera för TAIF.

Det matchavgörande målet kom efter 4.31 av andra perioden. Målskytt blev Carl-Johan Lerby som lånats in från Malmö Redhawks.

Trots förlusten är Tingsryd fortsatt nia i tabellen, men avståndet ner till Västervik och Vita Hästen krympte. Troja, som inte spelade under fredagen, halkade ner under strecket.