Tredje raka för starkt TAIF

Publicerad 25 oktober 2016

Tingsryds AIF imponerar allt mer i den allsvenska hockeyn. Under tisdagskvällen tog man tredje raka segern genom att vinna borta mot Västervik med 3–1.

Jonathan Johnsson spräckte nollan efter en tilltrasslad situation efter fem spelade minuter. Det var centerns andra mål för säsongen. Efter en mållös andra period utökade succévärvningen Johan Eriksson i powerplay efter en snygg assist från Niklas Johansson. Några minuter senare avgjorde Jonathan Johnsson matchen med sitt andra mål för kvällen. Victor Öhman reducerade med dryga två minuter kvar, men TAIF:s vinst var inte i fara.

TAIF fortsätter att visa upp en stabil defensiv, trots att Niklas Enberg saknades på grund av en skada. Niklas Rubin vaktade målet och han förbättrade en redan fantastisk statistik efter ett insläppt mål på 31 skott.