Växjö DFF krossade motståndet

Publicerad 4 mars 2017
Malin Fors gjorde två mål och två assist. Foto: PER-ERIK SANDEBÄCK, SMÅLANDSPOSTEN

Förra helgen tog Växjö DFF försäsongens första seger. Under lördagen kom den andra efter kross. Matchen mot IFK Värnamo slutade 7-0.

Växjö DFF tog ledningen redan efter åtta minuter, genom nyförvärvet Malin Fors. Sju minuter senare gjorde hon också 2-0. Malin Fors låg bakom mycket och i den 20:e matchminuten assisterade hon Frida Mattsson, som nickade in matchens tredje mål.

Innan halvleken tog slut gjorde även Sofia "Bössan" Johansson och talangen Elin Nilsson ett varsitt mål. Till den andra halvleken kom Växjö alltså ut i en femmålsledning.

I andra halvlek fortsatte Växjö trycka på och i matchminut 74 assisterade Malin Fors Bössan till 6-0. Den sistnämnda skulle sedan också göra sitt tredje mål och matchens sista till 7-0.