Växjö Lakers krossade Leksand

Publicerad 18 februari 2017

Växjö Lakers hade målkalas borta mot Leksand i Tegera Arena. Matchen slutade 6-0 till serieledarna Lakers. Matchen gigant blev Emil Pettersson som noterades för fyra poäng i matchen. Han gjorde ett mål och assisterade till tre.

Växjö Lakers hade fem strålande minuter i mitten av första perioden. Under den tiden gick de upp i en tremålsledning efter mål av Philip Holm, Tuomas Kiiskinen och Emil Pettersson.

I andra perioden utökade Växjö ledningen till 4-0 genom Erik Josefsson som tog vara på en retur. Målkalaset fortsätta i den sista perioden där Erik Josefsson gjorde sitt andra mål för matchen innan Tuomas Kiiskinen satte matchens sista mål.

Sex mål framåt och inget bakåt är ett fantastiskt resultat för Växjö Lakers, som behåller serieledningen. Dessutom förlorade Frölunda borta mot Luleå.