Växjö Lakers vidare i CHL-hockeyn

Publicerad 8 november 2016

Växjö Lakers är klara för kvartsfinal i Champions Hockey League. Returen mot Saipa i Vida Arena slutade 3–2 och eftersom det finska laget vann med samma siffror i första matchen fick tio minuters förlängning avgöra. Där blev Erik Josefsson hjälte efter ett vasst avslut i friläge.

Bara drygt tusen personer såg matchen i Vida Arena. Saipa tog ledningen, men Växjö Lakers vände efter mål av Robert Rosén och Olli Palola.

I tredje perioden jagade Växjö Lakers ett kvitteringsmål i dubbelmötet och det kom till slut efter mål av Calle Rosén.

Nu väntar kvartsfinal mot Zürich eller Lugano. Vem som väntar avgörs när de spelar sitt andra möte i morgon kväll. Lugano vann match ett med 3–2.