Växjöelever vann Dreamhack

Publicerad 4 december 2017

I helgen tog elever på Teknikum i Växjö ett stor seger på Dreamhack School Championship i Jönköping. Eleverna, som har e-sportprofil i skolan, vann finalen i Dreamhacks CS:GO-tävling för skolor mot norska Buskerud, skriver Dreamhack på sin hemsida.

Växjöeleverna vann med 2-0 i finalen efter att ha tagit hem kartan på både Mirage och Cache. Teknikum är den första segraren i Dreamhack School Championship och vann bland annat 5 000 kronor i kontanter.

I laget ingick Jakob ”FjeNko” Billson, Felix ”falqen” Blom, Sergiu ”Shikari” Niculescu, David ”Qvirran” Bergqvist, Armin ”siz-” Sukurica samt Benjamin ”shuno” Tanovic. Lagledare är läraren Linus Nilsson.