Vipers tog hem tre poäng

Helsingborg vann stort sist de möte Växjö. Under torsdagskvällen fick Vipers revansch.
Publicerad 14 december 2017

Jojjo Ahlroth gjorde matchens första mål i Fortnox arena efter drygt 11 minuters spel men innan perioden var över kvitterade Helsingborg.

Christoffer Holmér tog tillbaka ledningen i andra perioden och Kasper Hydén gjorde 3-1. Men gästerna var sugna på vinst och kvitterade ännu en gång.

I tredje perioden drog Helsingborg ifrån med ytterligare ett mål men Vipers Filip Kjellsson var på tårna. Med en minut kvar var ställningen 4-4 och precis innan matchen var över avgjorde Jojjo Ahlroth till 5-4.