Vipersförlust mot regerande mästarna

Publicerad 21 januari 2017

Växjö Vipers förlorade lördagens bortamatch mot Storvreta med 4-3. Vipers, som fortfarande saknar tunga namn somEero Kosonen, Ludwig Persson och Filip Kjellsson var mycket nära att ta poäng mot de regerande mästarna.

Efter första perioden var ställningen 2-0 till Storvreta som hade mycket boll och skapade farliga chanser. André Andersson kunde dock väldigt tidigt i den andra perioden reducera till 2-1 på straff - i lagets boxplay. Men glädjen blev kortvarig, för mindre än minuten senare utökade Storvreta sin ledning i det numerära överläget.

Vipers försökte i den sista perioden att komma i kapp och trots att Storvreta gjorde 4-1 gav Växjö inte upp. Med mindre än sju minuter kvar gjorde Vipers ett reduceringsmål av Johan Roos och strax efter kom också 4-3 genom Christopher Holmér. I slutminuten fick den sistnämnde ett bra läge att kvittera framför mål men Holmér missade bollen.