Växjö Vipers tappade och förlorade

Växjö • Publicerad 14 januari 2020
.
.Foto: LENA GUNNARSSON

Växjö Vipers fick en fin start på tisdagens match mot Helsingborg. Men gästerna knappade in och drog det längsta strået på övertid. Vipers tappade sin ledning och förlorade slutligen med 7–8.

Matchens första mål gjordes av Växjö Vipers genom Jesper Sankell efter drygt tre minuter. Gästerna kvitterade men sen följde fyra raka Vipersmål signerade Philip Fox, Jojjo Ahlroth, Jesper Sankell och Manuel Engel.

Efter pausvilan reducerade Helsingborg till 5–3. Fredrik Edholm gjorde 6–4 till Vipers men innan perioden var över hann gästerna slå in ytterligare ett mål.

Även den tredje perioden började med ett reduceringsmål från Helsingborg Laget gjorde även 6–6 innan Samuel Folkesson/Algman gav Vipers övertaget. Men med knappt en och en halv minut kvar av matchen kvitterade Helsingborg och på övertid fick laget in det sista och avgörande målet.