Frölunda straffade Växjö

Förlust efter straffar. Det blev facit när Växjö Lakers mötte Frölunda på bortaplan under lördagseftermiddagen.
Göteborg • Publicerad 8 december 2018

Viktor Fasth stod stabilt i målet och Växjö behöll lugnet under flera boxplay och trots att båda lagen hade farliga chanser gav det ingen utdelning. Ställningen var 0-0 när domaren blåste av den tredje perioden i Scandinavium och matchen gick till förlängning.

Efter ytterligare fem mållösa minuter fick straffar avgöra och det blev slutligen Frölundas Samuel Fagemo som fick in pucken i mål. Ett mål som gav Frölunda segern och två poäng.