Junttilas slumpmål frälste Lakers

Linköping • Publicerad 13 november 2018

Växjö Lakers fick en kanonstart på SHL-spelet efter ett längre uppehåll för landslagshockey. Tisdagens match borta mot Linköping slutade med vinst. Växjö Lakers vann med 3–1.

Joel Persson gav Lakers ledningen med ett mål i powerplay i första perioden. I andra kvitterade Andrew Gordon, men Växjö Lakers återtog ledningen efter Julius Junttilas tredje mål för säsongen. Den finske forwarden drog in en chanspuck från sargkanten och det ställde LHC-målvakten Jonas Gustavsson.

I tredje perioden utökade Pontus Holmberg till 3–1. Han noterades för två poäng i matchen eftersom han även assisterade till Junttilas mål. Två poäng blev det också för Joel Persson.

På torsdag väntar match hemma mot Luleå.

Läs mycket mer om kvällens Lakersvinst på vår hockeysajt minhockey.se.