Ny uddamålsförlust för Tingsryd

Publicerad 17 oktober 2018

Tingsryd fortsätter att ha det tufft i hockeyallsvenskan. Under onsdagskvällen kom nionde förlusten på tio matcher efter 1–2 borta mot Pantern.

Hemmalaget gjorde 1–0 efter bara en minut genom Nicklas Jadeland. Tingsryd öppnade dock bra och tvingade hemmalaget till en timeout efter bara ett par minuter. Några mål blev det dock inte.

I stället gjorde Pantern 2–0 genom Simon Ericsson i mitten av den andra perioden.

Tingsryd skapade lite spänning på slutet när nyförvärvet Simon Norberg reducerade med sitt första mål för säsongen. Målet kom med fem minuter kvar, men Tingsryd lyckades inte kvittera.

Laget är fortsatt jumbo i hockeyallsvenskan.