Växjö • Publicerad 19 maj 2019
Öster.
Öster.Foto: Jonas Ljungdahl

Östers IF föll på söndagen hemma mot Mjällby.

I den första halvleken tog Mjällby ledningen efter 17 minuter när gästernas Joel Nilsson hittade nät bakom Tobias Andersson.

Under matchens första 45 minuter är det synd att säga att Östers IF imponerade. Laget hade oerhört svårt att skapa målchanser.

När domaren blåste för halvtidsvila tittade tränaren Christian Järdler ned i gräset och skakade på huvudet. Talande för hur hans lag har presterat dittills.

I den andra halvleken spelade Öster upp sig. Framåt skulle mycket handla om Christian Ljungberg efter paus.

I den 55 minuten drog han en bra frispark som MAIF-målvakten Carljohan Eriksson fick sträcka ut hela sin kropp för att klara.

I 74:e minuten sköt mittfältaren i stolpen och i 86:e prickade han återigen samma stolpe.

Men det ville sig inte den här gången heller för de rödblåa. Mjällby vann med 1-0 på Myresjöhus Arena.