Seger för Tingsryd - lämnar jumboplatsen

Södertälje • Publicerad 23 november 2018
Max Novak gjorde 3-1.
Max Novak gjorde 3-1.Foto: Lena Gunnarsson

Tingsryds AIF tog en viktig seger under fredagskvällen. Laget vann mot Södertälje med 3-1 i Scaniarinken.

TAIF fick en drömstart på matchen med mål av Oscar Holst efter bara 45 sekunder. I mitten av den andra perioden gjorde Gustav Olhaver 2-0 till Tingsryd.

I den tredje perioden reducerade Södertälje i powerplay med drygt tio minuter kvar att spela. Hemmalaget gick sedan för en kvittering och tog ut målvakten. Då passade Max Novak på att göra 3-1 för Tingsryd i tom bur.

Vinsten innebär också att Tingsryd går upp på 19 poäng, samma som Vita Hästen. Men med bättre målskillnad lämnar TAIF jumboplatsen.