Växjö • Publicerad 14 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers vann onsdagens hemmamatch mot Sirius med 8-4.

Vipers fick en drömstart med mål av Jesper Sankell efter bara sex sekunder. Sirius kvitterade kort därefter men Växjö Vipers ledde med 3-2 i Fortnox Arena inför den andra perioden. Övriga Växjömål gjordes av Tobias Bergfors och Felix Göthberg.

I den andra perioden gjorde Manuel Maurer och Ludwig Persson ett varsitt mål för hemmalaget, som gick upp i en tremålsledning inför sista perioden.

Tredjeperioden slutade 3-3 efter Vipersmål av Victor Hansson, Jesper Sankell och Ludwig Persson. De två sistnämnda blev tvåmålsskyttar i matchen. Totalt vann Växjö Vipers matchen med klara 8-5.