Tingsryd förlorade i Stockholm

Stockholm • Publicerad 22 oktober 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson

Tingsryds AIF har haft en turbulent inledning på säsongen med endast en seger på de tio inledande matcherna. Per Ljusteräng har fått sparken från tränaruppdraget.

Tingsryds första match utan Ljusteräng som tränare slutade med förlust borta med AIK med 4-2. På Hovet i Stockholm gav förre TAIF-spelaren Eric Castonguay hemmalaget ledningen i den första perioden. Tidigt i den andra kvitterade Tingsryd genom Roni Rukajärvi.

1-1 stod sig i drygt sju minuter innan AIK återtog ledningen. 28 sekunder senare gjorde Solnalaget också 3-1.

I den tredje och sista perioden utökade AIK till 4-1 efter att Tingsryd tagit ut målvakten i numerärt överläge. AIK gjorde mål i tom bur. Med mindre än tre minuter kvar att spela gjorde Hampus Melèn ett reduceringsmål men närmare än så kom inte Tingsryd.