Tingsryd förlorade mot jumbon

Norrköping • Publicerad 30 januari 2019
Larry Pilut tränare i Tingsryds AIF
Larry Pilut tränare i Tingsryds AIFFoto: Lena Gunnarsson

Efter onsdagskvällens förlust mot tabelljumbon Vita Hästen har Tingsryd nu förlorat de sex senaste bortamatcherna.

Vita Hästens Marcus Eriksson gjorde kvällens första mål efter drygt två minuters spel. Under den andra perioden utökade hemmalaget ledningen genom Henrik Rommel och i tredje genom Emil Eriksson.

Tingsryd, som jagar poäng för att undvika kvalstrecket, lyckades slutligen få in ett mål med knappt tre minuter kvar. Målskytt var Filip Ahl. Men Vita Hästen vann slutligen med 4-1 efter ett sent mål av Erik Borg.