Tingsryd förlorade rivalmötet

Karlskrona • Publicerad 11 januari 2019

Tingsryds AIF förlorade under fredagen bortamatchen mot Karlskrona med 3-1.

Den första halvan av matchen var mållös och första målet gjordes av KHK efter 33.21. Några minuter senare kunde Tingsryd förvalta ett numerärt överläge och göra kvitteringsmålet till 1-1. Målet gjordes av Joakim Axman.

Inför den sista perioden var matchen lika men Karlskrona tog tre poäng efter två mål i den tredje perioden. Först gjorde Jörgen Karterud 2-1 till KHK och när Tingsryd tog ut målvakten i jakten på kvittering kunde Karlskrona göra 3-1, vilket blev slutresultatet.