Tre poäng till Vipers

Hovås • Publicerad 20 februari 2019

Under onsdagskvällen spelade Växjö Vipers mot tabelljumbon Lindås, ett motstånd med en lång förlustrad bakom sig.

Oliver Johansson gav Växjö ledningen och den första perioden slutade 2-1 efter mål av Manuel Maurer. När domaren blåste av den andra perioden hade hemmalaget knappat in och ställningen var 4-4. Vipers målskyttar var Jojjo Ahlroth och återigen Oliver Johansson.

I den tredje perioden träffade flera Vipersbollar nät och Växjö vann slutligen med 8-5. Slutperiodens målskyttar var André Andersson, Jojjo Ahlroth, Johan Roos och, för tredje gången i matchen, Oliver Johansson.