Växjö Lakers krossades i Mora

Mora • Publicerad 7 mars 2019
.
.Foto: DANIEL ERIKSSON

Växjö Lakers förlorade torsdagens bortamatch mot Mora med hela 5-1. Lakers kom inte upp i nivå och saknade stjärnor som Viktor Fasth, Daniel Rahimi och Brendan Shinnimin.

Hemmalaget tog ledningen i Jalas Arena efter drygt tolv minuter. I början av den andra perioden utökade Mora ledningen i powerplay men mindre än minuten senare reducerade Lakers genom Roman Horak. Lakersforwarden assisterades av Kris Versteeg och Joel Persson.

Men i stället för ett kvitteringsmål och ny energi var Mora det mer effektiva laget och kunde göra två mål till i perioden. Den tredje och sista perioden såg ut att bli mållös men med nio sekunder kvar att spela gjorde Mora 5-1 i tom bur. Växjö Lakers får vända hem till Växjö utan poäng.