Växjö • Publicerad 17 januari 2019
Skellefteå - Växjö Lakers.
Skellefteå - Växjö Lakers.Foto: OLA WESTERBERG

Växjö Lakers förlorade torsdagskvällens bortamatch mot Skellefteå med 3-0.

Hemmalaget fick en bra start på matchen i Skellefteå Kraft Arena. Efter drygt fyra minuter gjorde Edwin Hedberg 1-0. I den andra perioden utnyttjade Skellefteå ett numerärt överläge och gjorde 2-0 genom Bud Holloway efter att Linus Högberg blivit utvisad.

I den tredje perioden försökte Växjö Lakers reducera och i jakten på lagets första mål tog Lakers ut målvakten Viktor Fasth med drygt två minuter kvar att spela. Men i stället för ett reduceringsmål kunde Joakim Lindström göra 3-0 i tom bur.