Vinst i Tingsryds säsongsdebut

Tingsryd • Publicerad 15 augusti 2018
Tränare Per Ljusteräng
Tränare Per LjusterängFoto: Lena Gunnarsson

Under onsdagskvällen var det dags för säsongsdebut för Tingsryd och lagets första träningsmotståndare blev Hockeyettans nykomling Kalmar HC. Matchen, som slutade 2-1, blev dessutom nye tränaren Per Ljusteräng premiär som matchcoach.

Första målet kom i den första perioden då publiken fick se nyförvärvet Joachim Nermark, assisterad av Gustav Olhaver, styra in pucken i mål hemma på Nelson Garden Arena. Kalmar kvitterade i slutet av andra perioden men innan pausvila tog Nermark, även denna gång assisterad av Olhaver, tillbaka ledningen.

2-1 höll matchen ut och Tingsryd landade segern i försäsongsdebuten.