Vipers föll i målsnål match

Växjö • Publicerad 13 januari 2019
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson

Innebandymatcher i SSL brukar vara målrika. Men i söndagens match mellan Växjö Vipers och Mullsjö AIS blev det bara tre mål. Bortalaget vann med 2-1 i Fortnox Arena.

Mullsjö inledde matchen bäst och skapade farliga lägen men det var Vipers genom Oliver Johansson som gjorde det första målet.

Efter en mållös andraperioden kvitterade Mullsjö med mindre än åtta minuter kvar att spela. När det var 1.23 kvar av den tredje perioden gjorde Mullsjö också matchavgörande målet till 2-1 till gästerna.