Vipers tar VM-ledigt med seger

Växjö • Publicerad 18 november 2018
Markus Jonsson satte två mål i sista matchen före VM.
Markus Jonsson satte två mål i sista matchen före VM.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers går till VM-vila med en seger i bagaget. I söndagens hemmamöte mot Lindås vann man med 9–4.

Gästerna hängde med i första perioden som Växjö Vipers vann med 3–2. I andra ökade hemmalaget till 5–2 och efter sista perioden var slutresultatet 9–4.

Markus Jonsson, som nu åker iväg för VM-förberedelser, gjorde två av målen. Två fullträffar hade även backkollegan Johan Roos. Niklas Ramirez, Ted Nivestam, Karljohan Ahlroth gjorde varsitt och schweiziske VM-spelaren Manuel Maurer satte två mål.

SSL gör nu uppehåll i nästan en månad. Växjö Vipers är fyra i tabellen.