GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Schlagerstjärna till Växjö

     Publicerad 20 september 2017
     Foto: Pressbild
     Foto: Pressbild

     Den 31 oktober får Växjö besök från musikevenemanget Funkismello, som ska byta namn. I samband med att Funkismello arrangeras på Grand Samarkand i Växjö gästar schlagerstjärnan Linda Bengtzing evenemanget. Det är en talangjakt som ska sättas upp på köpcentrumet, skriver Smålandsposten.

     Funkismello är för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Priset i Växjö är att få sjunga en låt med Bengtzing och två publikbiljetter till Funkismellos final på Cirkus i Stockholm 2018.

     Missa ingenting som händer i Växjö! Fler nyheter finns här.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.