GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Katedralskolan vinner nationellt pris

Publicerad 25 mars 2021
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Christensen

Katedralskolan i Växjö får ta emot årets svenska eTwinning-priset för sitt samarbete med skolor i flera europeiska länder. eTwinning är ett EU-program som ger förskolor och skolor runt om i Europa möjlighet att genom digitala arbetssätt samarbeta över landsgränserna.

Skolan vinner, förutom äran, ett presentkort för inköp av teknik till ett värde av 5 000 kronor. Dessutom får rektor och en lärare delta vid årets internationella eTwinning-konferens i höst.

”Ett angeläget och ambitiöst projekt som kombinerat digitala samarbeten och fysiska mobiliteter för både personal och elever. Projektet har goda förutsättningar att anpassas till en bredare målgrupp. Projektidén kan även användas på andra språk”, lyder juryns motivering.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.