Annons
Alingsås

Växjögymmet kan bli Sveriges bästa

Växjö • Publicerad 13 november 2019
Foto: Pressbild

Den 6 december arrangeras träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan, Guldhjärtat. I den stora kategorin ”Årets klubb/Gym” kan Moves & Motivation i Växjö vinna. Gymmet är en av 28 finalister i tävlingen.

"Moves är en unik miljö där alla känner sig hemma oavsett ålder, träningsnivå och livsfas. Föräldra/bebisträning varvas med högintensiva pass, och det finns plats för såväl yoga som dansbaserade träningsformer. Familjekänslan är hög, och du välkomnas med namn och en liten pratstund av ägarna. Det finns till och med ett "familjealbum" med bilder från olika händelser på webben! Sådan energi och sådan glädje. Ett litet men så familjärt gym men världens bästa instruktörer. Alla är välkomna oavsett bakgrund och man går alltid därifrån med ett leende på läpparna", står det i nomineringstexten.

Annons

Det kom in totalt 409 nomineringar i kategorin. Till och med den 27 november kan man rösta på finalisterna här.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons