GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Bil har voltat på riksväg 25 – fem till sjukhus

     Alvesta • Publicerad 17 maj 2021 • Uppdaterad 17 maj 2021
     Foto: Carl Carlert

     Strax före klockan halv sju på måndagskvällen kom larm om en trafikolycka på riksväg 25, mellan Alvesta och Växjö.

     Enligt polisens ledningscentral i Malmö ska en personbil ha voltat på vägen. Olyckan har inträffat mellan trafikplats Hanaslöv och Öjaby och polis, räddningstjänst och ambulans har ryckt ut till olycksplatsen.

     Trafikverket skriver på sin hemsida att olyckan har mycket stor påverkan på trafiken och vägen är avstängd medan räddningspersonalen arbetar på platsen.

     Strax före klockan sju meddelade polisen att vägen är helt avstängd i båda riktningarna. Fem personer färdades i bilen. Enligt polisen fick samtliga föras till Växjö lasarett.

     En kort stund senare kunde vägen öppnas för trafik igen. Bilen måste bärgas.

     Bilens förare är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

     De fem personerna i bilen – samtliga män mellan 16 och 20 år gamla – fick enligt Region Kronoberg stanna kvar på sjukhuset för observation. Regionen hade på måndagskvällen ingen ytterligare information om deras skador.

     Jesper MarkenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer