Annons
Alvesta

Två bilar krockade – vägen stängdes av

Gottåsa • Publicerad 26 september 2022

Här saknas innehåll

Vid halv niotiden på måndagskvällen kom larm om en trafikolycka på riksväg 23 i Alvesta kommun. Enligt de första uppgifterna rör det sig om en krock med flera inblandade bilar vid Gottåsakryset, strax söder om Huseby.

Räddningstjänst och ambulans har ryckt ut till olycksplatsen. De närmare omständigheterna kring olyckan och eventuellt skadeläge är i nuläget okända.

Annons

Trafikverket skriver på sin hemsida att vägen är avstängd medan räddningspersonalen arbetar på platsen.

Enligt Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge var det två bilar som krockade i närheten av ett vägarbetsområde och det rörde sig om en påkörning bakifrån.

– De är tre drabbade i bilarna och i nuläget ser det ut om att ingen av dem behöver följa med till sjukhus, säger ledningsoperatören.

Vid niotiden var det avstängt i norrgående färdriktning, i södergående riktning flöt trafiken i reducerad hastighet. Båda bilarna måste bärgas.

olycksbild
olycksbild
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons