Alvesta

Han blir ny toppchef på växande företaget

Alvesta • Publicerad 11 februari 2023
Martin Ejermark, Hydroware Alvesta
Martin Ejermark, Hydroware AlvestaFoto: Pressbild

Alvestaföretaget Hydroware fortsätter att presentera nyförvärv. Näst på tur är Martin Ejermark som kommer in i rollen som Head of Operations (verksamhetschef). Han kommer närmast från Anebyhusgruppen, men har tidigare också jobbat som inköpschef på Södra och produktansvarig på Visma.

– Det är riktigt spännande att få komma in i detta läge, säger Martin Ejermark. Jag ser fram emot att kunna bidra med de erfarenheter jag erhållit genom åren när Hydroware nu ska växla upp och expandera ytterligare.

Martin kommer att utgå från produktionen i Alvesta som producerar HydroElite, företagets marknadsledande produkt för modernisering av hissar.

– I och med att Martin nu valt att ansluta till Hydroware har vi ytterligare en pusselbit på plats för att framgångsrikt lansera vår TractionElite, säger vd Per Elgborn. Vi har haft nöjet att på kort tid få meddela tillskottet av tre nya nyckelspelare för Hydroware och jag känner att vi har skaffat oss goda förutsättningar för att förverkliga den affärsplan som vi lagt för kommande år.

Tidigare har Hydroware presenterat Per Brandstedt som ny CFO och Styrbjörn Andrén som produkt- och utbildningschef.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.