GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Larm: Trafikolycka på riksväg 23

     Alvesta • Publicerad 13 april 2021 • Uppdaterad 13 april 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Mikael Persson

     Vid halv sjutiden på tisdagskvällen kom larm om en trafikolycka på riksväg 23. Enligt larmet rör det sig om en singelolycka med en personbil som har skett i södergående riktning, mellan Huseby och Gottåsa på riksvägen.

     Trafikverket skriver på sin hemsida att vägen är avstängd medan räddningspersonalen arbetar på olycksplatsen.

     Enligt Värends räddningstjänst har en personbil av okänd anledning krockat med mitträcket och fastnat uppe på vajern. Ingen person ska ha blivit skadad vid påkörningen.

     Vid sjutiden hoppades räddningstjänsten snart kunna släppa på trafiken växelvis förbi olycksplatsen. Bilen måste bärgas.

     Artikeln uppdateras

     Jesper MarkenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.