GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Försvunnen man i Alvesta återfunnen

     På lördagskvällen avvek en man i 30-årsåldern från sitt boende på Taggvägen i Alvesta.
     Strax före klockan elva på söndagen återfanns mannen välbehållen.
     Alvesta • Publicerad 14 mars 2021 • Uppdaterad 14 mars 2021
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

     Mannen avvek från sitt boende på Taggvägen i Alvesta vid 20-tiden på lördagskvällen. Polisen anmälde mannen försvunnen tidigt på söndagsmorgonen och vädjade till allmänheten om hjälp i sökandet.

     Sökpådraget påbörjades redan på lördagskvällen och fortsatte under natten. På söndagen fortskred sökandet med utökade resurser och strax före klockan elva återfanns mannen av en bekant till honom. Han var välbehållen, men fick genomgå en undersökning av ambulans på plats.

     – Han har varit utomhus hela natten och man vill försäkra sig om att allting är okej med honom, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

     Mannen hittades i ett grönområde, nordväst om Alvesta. Polisen misstänker inga brott i samband med försvinnandet.

     – Mannen har lämnat boendet självmant, säger Evelina Olsson.

     Albin LindströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer