Annons
Innehåll från HOFS PARK

”En dröm att kunna ta hissen ner till pool och gym varje morgon”

I december flyttar Christina Nielsen och Margareta Jonsson in i varsin lägenhet på seniorboendet Hofs Park i Växjö. Trots att ingen av dem hade någon tanke på att bo tillsammans med andra seniorer så blev det ändå så – och nu är de väldigt sugna på att komma på plats.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

– Ja, det är en skön känsla när man har bestämt sig och slipper tänka på att ta hand om hus och trädgård. Man blir ju inte yngre och det här är ett väldigt bra sätt att förbereda sig för ett enklare liv, säger Margareta.

Både Christina och Margareta bor i villa, som de nu ska sälja. Christina har bott i sitt hus sedan 1973, medan Margareta och hennes man Jan-Erik bott i både villa och lägenhet i olika perioder.

Hofs Park består av kooperativa hyresrätter och det har varit avgörande för beslutet:

– Att köpa sig en bostadsrätt i Växjö är ju väldigt dyrt och det skulle inte bli så mycket pengar över att leva på, säger Christina.

Kooperativa hyresrätter är en blandning mellan en hyresrätt och en bostadsrätt. De boende betalar en lägre insats än i en bostadsrätt – som man får tillbaka när man säger upp sitt hyresavtal. Det blir ett billigare boende och man får inflytande över hur det drivs och förvaltas.

Hofs Park har 200 lägenheter. Nybyggda, ljusa, med balkong, egen tvättmaskin och torktumlare.

Här finns en vacker park med boulebana, pingisbord, utegym, orangeri, grillplats och utekök.

Här finns också en övernattningslägenhet för barn och barnbarn som hälsar på och en gemensamhetslokal för större middagar och fester. En inomhuspool och ett gym finns också.

– Det är vardagslyx att bara kunna ta hissen ner till poolen och gymmet varje morgon. Rena drömmen faktiskt, säger Christina.

Uthyrningen av  pågår för fullt. Nu öppnas även dörren till en visningslägenhet så du kan du komma på en rundtur i lugn och ro med start 2 juni.\nUthyrningen av  pågår för fullt. Nu öppnas även dörren till en visningslägenhet så du kan du komma på en rundtur i lugn och ro med start 2 juni.
Uthyrningen av pågår för fullt. Nu öppnas även dörren till en visningslägenhet så du kan du komma på en rundtur i lugn och ro med start 2 juni.\nUthyrningen av pågår för fullt. Nu öppnas även dörren till en visningslägenhet så du kan du komma på en rundtur i lugn och ro med start 2 juni.

Alla lägenheter är tillgänglighetsanpassade och det kommer att finnas en boendevärd i receptionen under vissa tider, som kan hjälpa till med saker som får vardagen att flyta på ännu lite smidigare.

Dessutom finns Club Hofs Park, en medlemsklubb för trevligt häng och varm gemenskap.

– Gemenskapen lockar mig och jag vet att barnen också tycker att det känns tryggt. Samtidigt har man ju sin egen lilla privata sfär när man vill ha lugn och ro, säger Margareta.

Titta in på framtidens seniorboende

Uthyrningen av Hofs Parks pågår för fullt. Nu öppnas även dörren till en visningslägenhet så du kan du komma på en rundtur i lugn och ro.

Besök visningslägenheten nu i juni mellan klockan 12-13

Torsdag 2/6

Tisdag 7/6

Torsdag 9/6

Måndag 13/6

Onsdag 15/6

Fredag 17/6

Måndag 20/6

Onsdag 22/6

Adress: Bergövägen 1

Ingen föranmälan krävs

Kooperativa hyresrätter är ett tryggt, bekymmersfritt boende med hyra från 6 300 kr/månad och insats från 295 000 kr.

Hör av dig till 0470-71 11 71 eller info@hofspark.se

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se