Annons
Innehåll från Tingsryds Näringslivsgala

Tingsryds Näringslivsgala – vi är tillbaka!

Fredagen den 13 maj är det äntligen dags för Tingsryds Näringslivsgala och i år blir det åter igen en fysisk gala i Parken i Urshult. Det blir en sprakande afton med mingel, god mat, underhållning och inte minst prisutdelningar.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Tingsryds näringslivsgala har anordnats varje år sedan 2014. Det är en återkommande och uppskattad tillställning där de företag och personer som har gjort något extra eller har utvecklats positivt under det gångna året premieras. Förra året anordnades en alternativ gala på grund av pandemin men i år blir det alltså en fysisk gala. – Vi ser verkligen fram emot att åter få träffa näringslivet på riktigt igen! Säger arrangörerna av Tingsryds näringslivsgala.

Att det finns en näringslivsgala i Tingsryds kommun grundar sig i ett unikt samarbete mellan företagsorganisationerna: Vi Företagare, Tingsryd Handel, LRF och Företagarna, och sponsorerna: Sparbanken Eken, Swedbank och Smålandsposten, samt Tingsryds kommun.

Tingsryds Näringslivsgala är en fest för alla som tycker att näringslivet i kommunen är viktigt.
Tingsryds Näringslivsgala är en fest för alla som tycker att näringslivet i kommunen är viktigt.Foto: Tingsryds näringslivsgala

Tingsryds Näringslivsgala är en fest inte bara för alla företagare, stora som små, inom alla näringar utan för alla som tycker att näringslivet i kommunen är viktigt. På Tingsryds Näringslivsgala hyllas det fantastiska näringslivet som finns i Tingsryds kommun.

Förberedelserna med Tingsryds Näringslivsgala 2022 är i full gång och alla jobbar med att åter få till en gala som man sent ska glömma. Bland annat så håller årets konferencierer Jennifer Carlsson och Sebastian Karlsson på med att få till ett spännande och händelserikt program. – Vi är taggade och tycker att det är roligt att vi åter fått förtroendet att leda Tingsryds näringslivsgala, säger Jennifer och Sebastian.

– Att få träffa alla företagare och tillsammans med publiken få hylla allt fantastiskt som händer är så kul, fortsätter de.

Jennifer Carlsson och Sebastian Karlsson som skall leda Tingsryds Näringslivsgala 2022.
Jennifer Carlsson och Sebastian Karlsson som skall leda Tingsryds Näringslivsgala 2022.Foto: Tingsryds Näringslivsgala

Trion Jonzon och Wihlborg kommer stå för musiken under kvällen och på deras repertoar står det främst skotsk/irländsk folkmusik och americana.

Biljettförsäljningen har börjat och har du inte redan köpt dina biljetter så går du enklast in på www.tingal.se för att boka plats på årets näringslivsgala. Är ni ett sällskap på 6 personer eller fler som vill sitta tillsammans så kan ni dessutom förboka platser genom att maila: naringsliv@tingsryd.se

Fredagen den 13 maj kl.18.30 så slår portarna upp till årets gala vilket både arrangörer och näringslivet ser fram emot. - Hoppas vi ses i Parken den 13 maj!

Tingsryds näringslivgala

Datum: Fredag 13 maj 2022

Tid: Kl.19.00 och mingel från kl.18.30

Var: Parken i Urshult

De priser som kommer delas ut under Tingsryds näringslivgala är

• Årets gröna näring (LRF)

• Årets butik/säljare (Tingsryd handel)

• Årets nätverkare (Vi Företagare)

• Årets omställningsföretag (Sparbanken Eken)

• Årets företagare (Företagarna)

• Årets eldsjäl (Smålandsposten)

• Årets gesäll- och mästarbrev (Företagarna)

Hemsida

www.tingal.se

Arrangörer och sponsorer

Vi Företagare

Tingsryd Handel

Företagarna

LRF

Tingsryds kommun

Sparbanken Eken

Swedbank

Smålandsposten

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se