Annons

5,7 miljoner – för ett rivningsobjekt

Publicerad 8 mars 2016
Foto: Åkesson Mäklarbyrå
Foto: Åkesson Mäklarbyrå

Längs vattnet ute på Hagudden i Öjaby är ett rivningsobjekt värt 5,7 miljoner kronor till salu. Den 2633 kvadratmeter stora tomten har utsikt mot Helgasjön och strandlinje mot sydost.

För att underlätta för den nya köparen står det gamla huset, som alltså är ett rivningsobjekt, kvar på tomten. Enligt Åkesson Mäklarbyrå är det en generös byggrätt som ger möjligheter för den nya köparen att sätta sin egen prägel och bygga upp sitt drömhus med tillhörande brygga vid Helgasjön.

Annons

– Den har alla bitar man vill ha. Stort tomt med ljusinsläpp hela dagen, vid vattnet och med stor byggrätt, säger mäklaren Peter Åkesson.

Delar av fundamenten efter ett gammalt båthus som stått på tomten finns kvar och möjligheterna för att bygga upp det finns. Förutom tomten ingår också fiskerätt så det återstår att se om någon nappar på annonsen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons