Åby/Tjureda kryssade i svängig match

Publicerad 14 januari 2018
Arkivbild
ArkivbildFoto: Lena Gunnarsson

Åby/Tjureda tappade en poäng på tilläggstid mot Västanfors. I stället fick laget, precis som i lördagens match mot Ljusdal, nöja sig med ett oavgjort resultat och en poäng.

Åby/Tjureda fick en mycket bra start på matchen och gjorde tre mål inom matchens första nio minuter. Men bortalaget Västanfors åt ikapp underläget och kunde dessutom ta ledningen.

Efter 55 minuter var ställningen 5-4 till Västanfors. Då var det i stället Åby/Tjuredas tur att vända matchen. När 90 minuter var spelade ledde Åby/Tjureda med 7-6 men på tilläggstid kvitterade Västanfors och matchen slutade oavgjort, 7-7.

Filip Fransson gjorde tre av Åby/Tjuredas mål och Filip Bringe gjorde två. Resterande mål för hemmalaget gjordes av Marcus Bodin och Johan Gunnarsson.