Åby/Tjureda tog poäng

Publicerad 13 januari 2018

Åby/Tjureda tog en poäng i lördagens match mot Ljusdal på hemmais. Matchen slutade 3-3 efter att Åby/Tjureda tappat en ledning men sedan kommit tillbaka och kvitterat.

Hemmalaget gjorde matchens första och andra mål genom Filip Bringe och Filip Fransson. Den sistnämndes mål kom på straff efter 26.23. Strax innan pausvilan reducerade gästerna.

I den andra halvleken skapade Ljusdag spänning i matchen genom att både kvittera och sedan ta ledningen. Gästernas samtliga tre mål gjordes i samband med hörnor.

Filip Bringe i Åby/Tjureda kunde dock, med drygt sju minuter kvar att spela, rädda en poäng genom att göra 3-3.