Annons
Nöje

Akustisk Krunegård sjunger för Växjö

Publicerad 26 februari 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Markus Krunegårds "Jag är en vampyr" vann priset för bästa låt på P3 Guld året den släpptes. Låten blev hans genombrott som soloartist och har blivit väldigt populär. Under lördagen besöker han Växjö Teater med en akustisk konsert.

– Det blir något annat, att utan sitt gäng "bara" framföra låtarnas hårda kärna utan lull ull och extra allt. Som stand-up comedy, det svåraste och kanske också det ädlaste man kan göra på en scen, minus humor, säger Markus Krunegård i ett pressmeddelande.

Innan sin solokarriär var han sångare i popbandet Laakso och dessförinnan medlem i Hets. Han har bland annat gjort låtar som "Everybody Hurts" och "Askan är den bästa jorden". Dessutom var han med i den kritikerrosade dokumentärserien "Krunegård och Jinder på turné".

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons