Annons
Nöje

Alaska och Växjö på Glans världsturné

Publicerad 21 april 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Under hösten och nästa vår ska Johan Glans ut på turné i världen. Det blir komikerns tredje världsturné och den här gången ska han besöka fem världsdelar.

– Utomlands börjar man på ruta noll igen. Folk har inga förutfattade meningar och man kan inte vila på gamla lagrar. Jag tycker inte om folk som ger sig själva en utmaning och skryter med det, men det här är en liten utmaning för mig – att få veta om jag fortfarande är rolig, även för folk som inte har sett mig, säger han till TT, enligt GP.

Annons

Förutom Alaskas huvudstad Anchorage, Tokyo och Sydney besöker han Växjö. Showen "World tour of the world" kommer att sättas upp i Växjö Konserthus den 4 februari nästa år.

- Jag har byggt min stand up-karriär på att prata om mina misslyckanden, så jag tänker att jag har säkrat upp. Blir det succé utomlands så är jag jätteglad, men blir det katastrof så får jag väl skämta om det när jag kommer hem säger han till TT, enligt GP.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons