Annons

Glädjebesked från allsångsledaren

Publicerad 21 juli 2017
Foto: Nadia Hagberg
Foto: Nadia Hagberg

Under fredagseftermiddagen meddelande Allsång i Linnéparken via facebook att måndagens allsång skulle bli den sista. Men ledaren Peje Johansson menar att det snarare är förändring på gång.

– Vi vet inte alls hur det blir, men vad vi vet nu är att det kommer ske förändringar. Exakt hur och hur mycket, och om det blir eller inte det vet vi inte, säger han till Smålandsposten och fortsätter:

Annons

– Vi har kört femton år och vi känner det är dags att göra någon typ av förändring helt enkelt. Vi tycker att det funkat bra hela tiden, så det har ju ingenting med bristande intresse eller svikande intresse från publik att göra. Vi själva känner att det kan vara dags att göra någon förändring.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1680968211936788%26id%3D214444408589183&width=500" width="500" height="839" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons